Video's

Mooi dat het ook duurzamer kan

Steden, dorpen en gemeenten leggen de lat hoog bij de inrichting van de openbare ruimte. Begrijpelijk, want de harten van de inwoners, winkeliers en toeristen moeten veroverd worden. De vraag naar origineel en fris gaat samen met die naar authentiek en duurzaam: dé trends van deze tijd. Al deze wensen vallen mooi samen in het Linge® formaat. Door het afwijkende formaat ontstaat er meer variatie in de straten en pleinen. Een groter formaat, dus minder voegen, betekent minder onderhoud. Met de 3x herbruikbaarheid van de Linge® 80/80 en de grondstofbesparing van de Linge® 80/60 is het Linge®formaat bovendien extra duurzaam.
 

Oersterke sfeermakers van Nederlandse bodem

De straatbakstenen van het Linge® formaat zijn geproduceerd van hoogwaardige Nederlandse rivierklei en zijn door en door hard gebakken. Dit zorgt voor een oersterke steen met een bewezen levensduur van 125 jaar. Het Linge® formaat van Vandersanden brengt jarenlang sfeer en warmte. De kleuren van deze kleurvaste straatbakstenen worden na verloop van tijd alleen maar mooier.
 

Strakkere maatspreiding door A4-12EQ+

Het meer dan levenslange buitenplezier van het Linge® formaat is ook te danken aan de buitengewoon strakke maatspreiding. In samenwerking met KIWA heeft Vandersanden een nieuw en aanvullend kwaliteitslabel voor de maatspreiding opgezet: A4-12EQ+. Dit reduceert de maatspreiding tot maximaal 5 mm: waarborg voor straatwerk van betere kwaliteit.

Video: Linge® formaat

Dé grote steen voor mooie ambities. Robuust, authentiek en extra duurzaam